Sighișoara. Aura Woodward, fost director al Fundației Prințul de Wales: Orașul este sufocat de corupție

Aura Woodward, fost director al Fundației Printul de Wales. foto: facebook
Aura Woodward, fost director al Fundației Printul de Wales. foto: facebook

Fostul director al Fundației Printul de Wales, Aura Woodward, trăiește de ceva timp în Sighișoara, însă viața ei este dată peste cap de gălăgia făcută de un club de noapte din apropierea locuinței sale.

Aura Woodward susține, într-o postare pe Facebook, că acel club de noapte funcționează ilegal, iar petițiile pe care le-a adresat primăriei și poliției au rămas fără rezultat.

Femeia acuză autoritățile locale de corupție. "Povestea acestui club ilustrează o stare de fapt care se aplică la scară mult mai largă. Sunt mulți oameni în Sighișoara care probabil au probleme mult mai mari decât mine din cauza corupției dar cărora le este teamă să vorbească", a scris fostul director al Fundației Prințului Charles.

Aceasta este postarea Anei Woodward, pe Facebook:

”Am scris acest text cu foarte mult regret după multe luni de reflecție. Mai bine de 15 ani am lucrat la proiecte caritabile în zona de sud a Transilvaniei, am strâns milioane de euro pentru restaurări de clădiri istorice, pentru pregătirea meșterilor și susținerea comunităților locale. După ani de zile de nopți dormite pe jos în bucătărie și scrisori politicoase trimise Primăriei Sighișoara, îmi este clar însă că nimic nu se va schimba în bine dacă oamenii obișnuiți, cei care plătesc taxe și sunt buni cetățeni, tac în fața abuzurilor”, își încheie ea postarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel