„Sieranevada" deschide Festivalul Filmelor Românești pe Promenada

Festivalul Filmelor Românești  va fi găzduit de Terasa Promenada în perioada 31 mai – 6 iunie.  „Sieranevada" va deschide festivalul în prezența regizorului Cristi Puiu.

Promenada găzuiește în perioada 31 mai – 6 iunie cea de-a doua ediție a Festivalului Filmelor Românești. Sezonul filmelor pe terasa Promenada este deschis de „Sieranevada", pe 31 mai, producție multipremiată național și internațional, regizată de Cristi Puiu, care a fost nominalizată pentru distincția supremă Palme d'Or la Festival de Cannes, în 2016, și a fost propunerea României la Premiile Oscar, ediția din 2017. Intrarea la acest eveniment este liberă, iar vizionarea filmelor rulate în cadrul festivalului se poate face și din cafelenele de pe terasă (TrickShot, Costadoro, Filicori), în baza unei rezervări.

Vizionarea filmului „Sieranevada" se va face în prezența regizorului Cristi Puiu. Astfel, vizitatorii Promenada vor avea ocazia să afle direct de la acesta mai multe despre conceptul și povestea din spatele filmului, dar și detalii inedite despre actori și interpretările lor.

„Sieranevada" va fi proiectat pe terasa Promenada începând cu ora 21:00, pe un ecran de mari dimensiuni, cu ajutorul unui proiector unic în România, creat special pentru proiecții în aer liber și cu o capacitate de 35.000 lumeni.

În perioada 1 – 6 iunie, în cadrul Festivalului Filmelor Românești, vor rula și alte producții cinematografice românești, de la ora 21:00:

1. „Morgen", regia Marian Crișan – 2 iunie

2. „Rocker", regia Marian Crișan – 4 iunie

3. „Orizont", regia Marian Crișan – 5 iunie

4. „Acasă la tata", regia Andrei Cohn – 6 iunie

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul www.promenada.ro și pe pagina de Facebook a centrului comercial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel