Siegfried Mureşan, anunț despre Kovesi. Mircea Badea: Îngrozitor de penibil!

Din când în când, eurodeputatul liberal Siegfried Mureşan mai anunță câte o treaptă parcursă de Kovesi în drumul spre Bruxelles.

Săptămâna aceasta, Siegfried Mureşan a anunţat că a avut loc o rundă ”importantă" de negocieri la Bruxelles pe tema alegerii procurorului-şef european şi că joi s-ar putea lua o decizie. Acesta a adaugat că Laura Codruţa Kovesi este favorabilă să fie numită.

Mircea Badea a comentat, la Antena 3, acest subiect.

”Siegfried Mureșan, de vreun an, o dată la zece zile, spune că Laura Codruța Kovesi este favorită și că în curând se tranșează problema cu procurorul șef european. Poate o să iasă procuror șef european, dar o anunți de vreun an! Ca să nu fii atât de îngrozitor de penibil, nu vrei să anunți chiar când se întâmplă? Până acum ai anunțat de cel puțin 20 ori. Europa o merită pe Kovesi. Eu sunt în top 100 oameni care o vor pe Kovesi procuror șef european. Este adevărat că din alte motive decât ale celor care sunt în top 100. Va fi distracție totală!”, a zis Mircea Badea.

”Am obosit să aud așa ceva. Mereu zice că joi se întâmplă. Au trecut atâtea zile de joi de când anunță Mureșan. Se întâmplă până la urmă să se facă treaba mare?”, a mai spus realizatorul TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel