Sibiu: Un restaurant acordă reducere la nota de plată, dacă vii pe două roți

Un restaurant din Sibiu oferă 10% reducere la nota de plată pentru clienți, cu o singură condiție: să vină la local cu bicicleta.

"Facem asta ca să sprijinim acțiunea care a început încă din anii 2000 la Sibiu, chiar și acțiunea autorităților locale de creare a pistelor de biciclete, am zis că ar fi inedit să atragem partea activă a locuitorilor din Sibiu, a celor care vin cu bicicleta. Sunt diverse cluburi pentru bicicliști în Sibiu. Oferta noastră este o acțiune mai mult pentru localnicii care merg cu bicicleta", a declarat luni, pentru Agerpres, administratorul restaurantului Kulinarium, situat în Piața Mică din centrul istoric al Sibiului.

De altfel, localul își promovează oferta chiar de la intrarea, unde pe o tablă pe care este desenat un biciclist stă scris: "Dacă vii cu bicicleta, ai 10 % reducere".

La o lună de la lansarea ofertei, în fiecare zi, la acest restaurant din Sibiu sunt parcate cel puțin câteva biciclete, iar proprietarii lor stau relaxați la mese, bucurându-se de o atmosferă liniștită și reducerea de zece procente acordată de local. Bicicliștii sibieni dar și turiștii care închiriază biciclete se bucură de reducerea notei de plată, dar și de faptul că aici au unde să își lase în siguranță bicicletele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel