Sibiu: Traficul rutier închis pe podul peste râul Olt, între Racoviţa şi Tălmaciu şi redirecţionat pe drumul de pe baraj

Şoferii nu vor mai putea circula începând de vineri, între Racoviţa şi Tălmaciu, pe podul de peste râul Olt, ci pe un drum amenajat pe baraj, folosindu-se trecerea la nivel cu calea ferată de la km 123 +800, potrivit unui comunicat de presă remis joi, AGERPRES.

'Consiliul Judeţean Sibiu, în calitate de administrator al drumului judeţean 105 G, dă o veste bună conducătorilor auto care vor să ajungă de la Racoviţa la Tălmaciu şi retur. Vineri, 24 mai, începând cu ora 11,00 se deschide circulaţia rutieră în condiţii de siguranţă pe drumul amenajat pe traseul de pe baraj, folosindu-se trecerea la nivel cu calea ferată de la km 123 +800, pusă în funcţiune marţi, 21 mai', se arată în comunicatul de presă al CJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, circulaţia pe podul rutier pe râul Olt de pe DJ 105 G va fi închis circulaţiei începând de vineri, de la ora 10,00. În perioada următoare podul va fi demolat, având în vedere starea avansată de deteriorare a acestuia. La momentul efectuării lucrărilor de blocare a podului rutier vor fi prezenţi agenţi de poliţie din cadrul IPJ Sibiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel