Sibiu: Primăria caută voluntari vorbitori de limbi străine care să discute cu turiştii

Primăria municipiului Sibiu caută voluntari vorbitori de limbi străine care să discute cu turiştii la centrul de informare situat în Piaţa Mare din centrul istoric al municipiului, potrivit unui comunicat de presă remis, joi, AGERPRES.

'În 1 mai a început oficial sezonul turistic, iar Sibiul se pregăteşte pentru un sezon estival plin de evenimente şi de turişti care vor vizita oraşul nostru. În acest context, Centrul de Informare Turistică din sediul Primăriei Sibiu situat în Piaţa Mare are nevoie de personal mai numeros pentru a răspunde solicitărilor turiştilor repede şi profesionist.

Pe lângă angajaţii acestui centru, Primăria Sibiu caută tineri voluntari vorbitori de engleză, germană, spaniolă sau franceză, care cunosc Sibiul şi doresc să petreacă vacanţa de vară într-un mod constructiv, câştigând experienţă importantă pentru formarea lor profesională', se arată în comunicatul Primăriei Sibiu. Potrivit sursei citate, cei interesaţi pot depune CV-urile la registratura Primăriei municipiului Sibiu din Piaţa Mare sau le pot trimite prin e-mail pe adresa [email protected], până în data de 7 iunie 2019.

La terminarea stagiului (iunie-septembrie), tinerii vor primi un certificat de voluntariat, care atestă colaborarea cu Centrul de Informare Turistică şi experienţa acumulată. Selecţia candidaţilor se va face pe baza unui interviu în care vor fi testate cunoştinţele de limbă străină. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel