Sibiu: Patru răniţi într-un accident pe DN7, între un TIR, un autocar şi un autoturism

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Patru persoane au fost rănite, marţi, într-un accident rutier produs pe DN7, între Tălmaciu şi Boiţa, în care au fost implicate un TIR, un autocar şi un autoturism.

Potrivit ISU Sibiu, la faţa locului se află două echipaje SMURD, autospeciala de salvare victime multiple şi un echipaj de descarcerare şi se intervine pentru descarcerarea şoferului autocarului, care este conştient. De asemenea, Serviciul Judeţean de Ambulanţă a precizat că a trimis în zonă o ambulanţă de tip B2, primele informaţii arătând că, în afară de şoferul autocarului, care este încarcerat, alte trei victime necesită îngrijiri medicale.

IPJ Sibiu a informat că, din primele cercetări, pe DN 7, intrarea în Tălmaciu, şoferul unui ansamblu TIR condus spre Sibiu, pe fondul vitezei neadaptate în curbă la dreapta, a derapat, a pătruns pe contrasens, unde capul tractor a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar spre Vâlcea, iar semiremorca a lovit un autocar condus tot spre Sibiu, în care se aflau 40 de pasageri şi trei şoferi. Traficul în zonă este blocat, relatează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel