Sibiu: CJ primeşte proiecte sportive pentru a căror finanţare alocă o jumătate de milion de lei

[] []

13 mai 2019 / 19:11
Salveaza PDF Comentarii

Consiliul Judeţean (CJ) a anunţat luni că primeşte proiecte sportive de la structuri sportive private pentru a le finanţa cu 500.000 lei în Agenda sportivă pe anul în curs, potrivit unui comunicat de presă.

'Consiliul Judeţean Sibiu deschide perioada de depunere pentru proiectele sportive derulate de structuri sportive private, în vederea finanţării lor în cadrul Agendei sportive a judeţului pe anul 2019. Suma alocată de Consiliul Judeţean Sibiu pentru aceste proiecte este 500.000 lei, din care 400.000 lei pentru proiecte ce se încadrează în 'sportul de performanţă' şi 100.000 lei pentru proiecte din categoria 'sportul pentru toţi'', se arată în comunicatul CJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, în perioada 14 mai - 3 iunie, ora 16,00, structurile sportive de drept privat interesate de finanţare pot depune proiecte la Centrul de Informare pentru Cetăţeni de la parterul CJ Sibiu. Proiectele selectate vor fi afişate pe site-ul CJ în 14 iunie, urmând să fie aprobate în cadrul şedinţei de consiliu judeţean din luna iunie. Consiliul Judeţean Sibiu reaminteşte că până luni, 20 mai, ora 16,00, se mai pot depune proiecte culturale, gastronomice şi pentru tineret. Selecţia lor finală va fi afişată în data de 10 iunie pe site-ul instituţiei. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28