Sibiu, bilete de autobuz, cumpărate cu telefonul mobil

Călătorii care folosesc transportul public în comun din municipiul Sibiu vor putea să îşi cumpere bilete cu ajutorul telefonului mobil, începând de luni, prin utilizarea aplicaţiei 24pay, a anunţat, joi, printr-un comunicat de presă, societatea Tursib. 

'Începând cu data de 12 noiembrie, biletele de călătorie Tursib se pot achiziţiona la urcarea în autobuz, cu telefonul mobil, prin utilizarea aplicaţiei 24pay. Pentru a beneficia de această aplicaţie trebuie să aveţi un telefon mobil smartphone, să descărcaţi gratuit Aplicaţia 24 pay, fiind necesar să adăugaţi iniţial un card bancar Visa/Mastercard. Pentru a achiziţiona un titlu de călătorie, este necesar să accesaţi secţiunea 'Transport Public' din aplicaţie şi să scanaţi codul QR afişat în autobuz.

Bilete cumpărate prin NFC

Dacă telefonul dumneavoastră este echipat cu tehnologie NFC, îl puteţi apropia de eticheta cu simbolul NFC. După confirmarea tranzacţiei, titlul de călătorie achiziţionat va fi disponibil în secţiunea Portofel, unde va fi accesat în caz de control şi prezentat reprezentantului operatorului de transport. Refuzul de a prezenta controlorului codul de legitimare se consideră contravenţie şi se sancţionează conform reglementărilor în vigoare', se arată în comunicat. Preţul unui bilet cumpărat cu telefonul mobil este de doi lei. În prezent, călătorii îşi pot cumpăra bilete de la automatele amplasate în cele mai multe staţii Tursib sau folosind un card contactless. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel