Sibian urmărit internațional, adus în România

Un sibian a fost adus în ţară de poliţişti, acesta fiind urmărit internaţional pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi fals sub semnătură privată.

Bărbatul a fost prins în Spania şi preluat de poliţişti de la IPJ Sibiu, fiind dus la Penitenciarul Rahova pentru executarea pedepselor.

Pe numele său, în anul 2006, Judecătoriile din Braşov şi Făgăraş au emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. El a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi fals sub semnătură privată, respectiv doi ani şi două luni pentru furt din locuinţă. Încă de la data emiterii mandatelor, bărbatul s-a sustras punerii în executare a pedepsei, părăsind teritoriul ţării şi stabilindu-se în Spania.

Din investigaţii a reieşit că bărbatul ar fi folosit diferite identităţi false, pe baza cărora ar fi obţinut acte de identitate, îngreunând astfel identificarea sa.

În urma colaborării cu autorităţile judiciare spaniole, bărbatul a fost identificat şi reţinut în Spania, fiind adus în ţară, la Penitenciarul Rahova, pentru executarea pedepselor, notează Turnulsfatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel