Și-a comandat o rochie de pe internet dar a avut un şoc când a deschis coletul. Ce a primit femeia în schimbul a 200 de euro

captură Tik Tok
captură Tik Tok

O tânără a avut parte de o mare surpriză, cu doar câteva zile înainte de nuntă. A vrut să strângă ”cureaua” și să nu pună la bătaie foarte mulți bani pentru nunta ei, așa că s-a gândit să caute o rochie de mireasă, cât mai ieftină. A găsit-o, a comandat-o de pe internet, însă nu se aștepta niciodată că o să-i vină așa ceva!

Madi și-a dorit să economisească cât mai mulți bani la nunta ei. Și-a dorit ceva simplu, nu extravagant, însă în același timp frumos, nu de prost gust. Ei bine, printre lucrurile pe care a vrut să cheltuie mai puțin bani a fost și rochia ei de mireasă. S-a gândit că nu are sens că plătească o sumă imensă pe o rochie pe care o poartă doar o dată în viață. Așa că, a căutat imediat pe internet, unde a și găsit. A dat comanda imediat, a plătit 200 de euro pentru ea, însă când i-a adus-o curierul a avut parte de un șoc.

Mai mare a fost șocul atunci când a deschis coletul și a văzut ce se află înăuntru. Nici prin cap nu-i trecea că poate să-și ia așa mare țeapă, chiar cu câteva zile înainte de nuntă. Madi nu a realizat că există multe site-uri de rochii frumoase, care nu arată și-n realitate așa cum arată pe internet. „Este exact ceea ce am sperat… Mă bucur că am avut încredere în acest proces”, a spus Madi.

@littlemiss_madison Replying to @4Liferrr????❤️‍????????‍???? im showing tiktok mu wedding dress before my own family! Thanks for the kind words everyone! I hope my family will love it too! #weddingtiktok #engagement #fiance #fairygodmother #disney #catmom #dressreveal #weddingdress #weddingvibes ♬ Special - Lizzo

Ce a hotărât înainte de nuntă

Totuși, Madi a încercat să fie pozitivă și să vadă partea plină a paharului. Asta în ciuda comentariilor răutăcioase pe care le-a primit pe internet, după ce a arătat rochia de mireasă tuturor.  „Îmi plac toate lucrurile pozitive și amuzante menționate! Sunt super fericită și nimeni nu mă poate face să mă răzgândesc în privința asta. Sunt atât de entuziasmată pentru ziua cea mare”, le-a spus tânăra urmăritorilor de pe TikTok.

ANPC, recomandări în perioada reducerilor de vară. La ce trebuie să fie atenţi consumatorii

Consumatorii trebuie să se informeze cât mai complet asupra produselor pe care intenţionează să le achiziţioneze, să fie extrem de vigilenţi şi să acorde maximă atenţie tuturor detaliilor, în special în perioada marilor reduceri de preţuri, avertizează directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Paul Anghel.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, acesta transmite că vânzările cu preţ redus, indiferent de tipul acestora (soldare, lichidare, vânzări promoţionale) trebuie să respecte o serie de reguli de fixare şi publicitate a preţurilor. „Au început reducerile de vară, iar acum este momentul să cumpărăm produse la preţuri mai mici. Dar mare atenţie la capcanele falselor promoţii ! Reducerile mari de preţ, uneori chiar de până la 70% sau 90% într-o anumită perioadă, sunt binevenite pentru consumatori.Dar, pentru a beneficia de aceste reduceri, fără să le fie afectate interesele economice, consumatorii trebuie să se informeze cât mai complet asupra produselor pe care intenţionează să le achiziţioneze, să fie extrem de vigilenţi şi să acorde maximă atenţie tuturor detaliilor, în special în perioada marilor reduceri de preţuri. Vânzările cu preţ redus, indiferent de tipul acestora (soldare, lichidare, vânzări promoţionale) trebuie să respecte o serie de reguli de fixare şi publicitate a preţurilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel