Și-a bătut familia și a amenințat un polițist cu MOARTEA. Lecția primită

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Un argeşean care şi-a bătut familia şi a ameninţat cu moartea un poliţist a fost sancţionat conform legii. 

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, incidentul a avut loc în noaptea de 18 spre 19 mai.

"Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, cu privire la o stare conflictuală intrafamilială (...). La locul indicat s-a deplasat un echipaj (...) care a găsit în curtea locuinţei indicate un bărbat de 29 de ani, domiciliat în aceeaşi localitate, care se manifesta agresiv şi despre care celelalte persoane, membri ai aceleiaşi familii, susţineau că anterior le-ar fi lovit", se arată în comunicat, citat de Agerpres. 

Dosar penal pentru ultraj

"Ca urmare a nerespectării somaţiilor, cel în cauză a fost încătuşat. În aceste împrejurări, bărbatul a adresat ameninţări cu moartea unuia dintre poliţişti. El a fost condus la sediul poliţiei în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj", precizează IPJ Argeş.

Suspectul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, iar miercuri a fost prezentat la Judecătoria Piteşti, instanţa dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel