Urmărește emisiunea live


Şi-a băgat pantofii în congelator! Ce s-a întâmplat peste noapte te va face şi pe tine să faci la fel

Încălţămintea comodă ar trebui să ne fie "cel mai bun prieten", mai ales în zilele în care avem de mers sau stăm mult în picioare / Foto: Pxhere
Încălţămintea comodă ar trebui să ne fie "cel mai bun prieten", mai ales în zilele în care avem de mers sau stăm mult în picioare / Foto: Pxhere

Nu o dată s-a întâmplat ca încălțămintea din piele recent achiziționată, care în magazin părea perfectă în picioare, încălțată din nou acasă, să te strângă puţin. Nu te grăbi să o returnezi! Îţi poţi lărgi pantofii preferaţi cu această metodă simplă.

Te stâng pantofii? Te bat pe lateral sau la călcâie? Nu-i nimic, se rezolvă! Umple două pungi sigilate cu apă și pune-le în pantofi. Asigură-te că aderă bine cu materialul. Apoi, pune totul în congelator peste noapte. Sub influența înghețării, apa își va crește volumul și va întinde ușor pantofii. Este metoda recomandată de cei mai mulţi, printre care şi de celebra creatoare de tutoriale practice, Michelle Phan.

Dacă tot nu eşti mulţumit cu ce au făcut pungile îngheţate cu pantofii tăi, atunci poţi încerca o altă metodă: usucă pantofii cu un feon sau orice dispozitiv cu aer cald! Este una dintre cele mai cunoscute metode de a întinde pielea astfel încât pantofii incomozi sau care "bat" să se lărgească. Pune-ți în picioare cele mai groase șosete posibile, flauşate sau din lână și încalță pantofii care te strâng. Deși poți simți o presiune incomodă la picioare, pornește uscătorul de păr și încălzește încălțămintea cu un curent ușor de aer cald. În acest fel, materialul se va înmuia și va fi mai ușor de modelat.

Michelle Phan era cunoscută, într-un timp, şi urmărită de milioane de utilizatori pe Youtube pentru filmuleţele utile pe care le oferea vizitatorilor săi dar şi pentru trucurile nemaiîntâlnite care, culmea, funcţionau întotdeauna. Cele mai vizionate clipuri sunt cele legate de transformările spectaculoase în ce priveşte machiajul. Transformarea sa în păpuşa Barbie a strâns, la un moment dat, peste 60 de milioane de vizionări. În plus, se bucură şi de un număr impresionant de abonaţi pe canalul ei de Youtube, aşa că e lesne de înţeles că atunci când are ceva de zis, toţi sunt numai ochi şi urechi. 

Filmuleţul de mai jos demonstrează cum pantofii care sunt prea strâmţi pot fi lărgiţi printr-o metodă pe care o cunosc prea puţini. Procedeul în sine este la îndemâna oricui şi s-a dovedit a fi eficient de fiecare dată. Explicaţia este foarte simplă şi, deopotrivă, ştiinţifică: gheaţa ocupă un volum mai mare decât apa, astfel că în momentul în care pantofii îngheaţă, materialul este practic împins din interior. Cel mai bine funcţionează în cazul încălţămintei din piele naturală sau a pantofilor sport din bumbac, dar şi pielea sintetică sau înlocuitorii de orice fel se pot mula pe "calapodul" din gheaţă. La final, te vei putea bucura de pantofii preferaţi şi-i vei putea purta lejer, fără dureri, fără bătături şi fără plasturi în călcâie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel