Show, marca Liviu Vârciu, la Iași

tn
tn

Caravana Kanal D, care a pornit în căutarea celor mai haioși concurenți pentru Roata Norocului, a poposit marți, 24 aprilie la Iași. Prezentatorul show-ului, Liviu Vârciu, încântat că dragostea plutește în aer la Iași, și-a încântat publicul și candidații cu autografe și premii importante, împărțite la pachet cu multe glume.

”Ieșenii sunt foarte norocoși și talentați. Au venit în număr mare la casting și, la Roată, au câștigat foarte multe premii. Câțiva dintre ei s-au dovedit foarte buni imitatori. Au intrat cu ușurință în pielea unor vedete, m-a amuzat teribil un băiat care a încercat să-l imite pe Sabbagh”, a declarat Liviu Vârciu.

La vederea numeroaselor cupluri de îndrăgostiți prezenți la Roată și la casting, Vârciu a precizat că “În Iași, dragostea plutește în aer!”, pentru ca mai apoi să le insufle curaj pentru preselecție: “Dacă sunteți deschiși, simpatici și nu vă sperie jocurile de cuvinte sunteți candidații ideali”.

Caravana “Roata Norocului” a pornit spre Cluj, unde mâine, 26 aprilie, la Iulius Mall, va continua castingul și marea distracție cu noroc, “dirijată” de Liviu Varciu.

Toți cei care au împlinit 18 ani și dorește să își încerce norocul învârtind celebra Roată este invitat să participe la castingurile organizate în întreaga țară, după cum urmează:

- 26 aprilie, Cluj, Iulius Mall

- 28 aprilie, Timisoara, Iulius Mall

- 30 aprilie, Craiova, Electroputere Parc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel