Shift feat. Connect-R lansează hit-ul verii, "Piele Albă, Piele Neagră"

Vara nu a venit cu adevărat încă pentru că nu a fost acompaniată de un hit... Dar, ca să folosim o expresie favorită a prezentatorilor meteo: "Vara și-a intrat în grații" cu noua colaborare dintre SHIFT și Connect-R, "Piele Albă, Piele Neagră", piesă care va lua cu asalt plajele și cluburile.  

  

Noul single a fost filmat în studiourile Kentauros și este regizat de Criss Blaziny. Colaborarea dintre artiști a fost ceva firesc cei doi unindu-și forțele în alte trei rânduri, mai exact pentru piesele: "Damă de pică" (2016), "Bagă mare" (2015) și "Norocos" (2015).

Ce spun cei doi artiști despre noua colaborare? Abia așteptau să facă un nou hit!

"Connect-R e ca și fratele meu și lucrăm mega lejer împreună. Piesa am scris-o cam pe la începutul anului, dar am așteptat momentul perfect ca să o lansăm. Suntem foarte entuziasmați de rezultat și sigur o să spargă!", spune Shift.

"Când mi-a spus Shift că vrea să mai facem o piesă împreună, n-am ezitat nici măcar o secundă. Nici nu am vrut să ascult, am zis direct "Da", pentru că știam că o să fie ceva bombă. Nu m-am înșelat. La cum sună "Piele Albă, Piele Neagră", și la cum arată și clipul, mai mult ca sigur o să fie hit-ul acestei veri!", a adăugat Connect-R.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel