Shakira a înlocuit-o pe Christina Aguilera în juriul emisiunii "The Voice"

shakira-aguilera
shakira-aguilera

În cel de-al patrulea sezon al show-ului "The Voice", cântăreaţa columbiană Shakira şi starul R&B Usher îi vor înlocui pe Christina Aguilera şi pe Cee Lo Green în juriul emisiunii de talente muzicale au anunţat, luni, reprezentanţii postului de televiziune NBC, citaţi de Reuters.

Autor: Ana-Maria Tudor

Usher, în vârstă de 33 de ani, a fost descoperit la un concurs de talente, pe când avea 13 ani, iar Shakira, în vârstă de 35 de ani, a devenit cunoscută în America Latină în anii 1990, cu albumul "Pies Descalzos" şi cu single-uri precum "Donde Estas Corazon" şi "Estoy Aqui".

Ceilalţi doi membri ai juriului, Adam Levine - solistul trupei Maroon 5 - şi cântăreţul de muzică country Blake Shelton, îşi vor păstra scaunele de juraţi şi în sezonul al patrulea al emisiunii "The Voice", care va debuta în primăvara anului 2013.

Pentru NBC, "The Voice" reprezintă un câştig major în grila de programe a acestui post. Săptămâna trecută a debutat cel de-al treilea sezon, care a înregistrat o audienţă mult mai mare decât cea a emisiunii-concurs "The X Factor" produsă de postul Fox, în care Britney Spears a debutat în calitate de membru al juriului.

Schimbarea componenţei juriului "The Voice", va permite cântăreţilor Christina Aguilera şi Cee Lo Green să se poată concentra asupra unor noi proiecte muzicale. Astfel, Aguilera îşi va lansa, în luna noiembrie, un nou album de studio şi va porni, în 2013, într-un turneu mondial, în timp ce Cee Lo Green scrie în această perioadă scenariul pentru un serial de comedie inspirat din viaţa lui, produs de NBC.

Duminică, presa americană a anunţat că starul country Keith Urban şi cântăreaţa de muzică rap Nicki Minaj vor face parte din juriul "American Idol", o emisiune rivală produsă de postul de televiziune Fox, care va reveni pe micile ecrane nord-americane în ianuarie 2013. Mariah Carey a semnat şi ea pentru a juriza concurenţii înscrişi în competiţia de la "American Idol", iar echipa este completată de Randy Jackson.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel