SFINTII MIHAIL SI GAVRIL. Felicitari, mesaje, cele mai frumoase urari, 8 noiembrie 2018

SFINTII MIHAIL SI GAVRIL. Felicitari, mesaje, cele mai frumoase urari, 8 noiembrie 2018 Joi, 8 noiembrie, creștinii ortodocși îi prăznuiesc pe Sfinții Mihail și Gavriil, care sunt, potrivit credinței ortodoxe, conducătorii cetelor de îngeri și călăuzele sufletelor în drumul lor spre Rai.

SFINTII MIHAIL SI GAVRIL. Felicitari, mesaje, cele mai frumoase urari, 8 noiembrie 2018 La mulți ani și fie ca sfinții care te protejează să te călăuzească mereu!

Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros „La mulți ani", multă sănătate, multe realizări și tot ce va doriți lângă cei dragi.
Dragă Mihai / Mihaela / Gavril / Gabriel/ Gabriela , de ziua numelui tău îți dorim un sincer „LA MULȚI ANI" să ai parte de mulți bani, sănătate și voie bună. Petrecere frumoasă alaturi de cei dragi!

(w670)

Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii! LA MULȚI ANI!

SFINTII MIHAIL SI GAVRIL. Felicitari, mesaje, cele mai frumoase urari, 8 noiembrie 2018 Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îti urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, Mihai / Mihaela / Gavril Gabriel/ Gabriela!

La mulți ani, fericire, împacare sufletească, flori, iubire, sănătatea te palească, prietenii să nu te uite și să ai bucurii multe!
La mulți ani cu veselie / Sănătate pe vecie / Casa plină de bucate / Dragoste pe săturate / Bani la greu / Noroc cu carul / La mulți ani și sus paharul!!

(w670)

SFINTII MIHAIL SI GAVRIL. Felicitari, mesaje, cele mai frumoase urari, 8 noiembrie 2018 Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie.

Îți urez „La mulți ani" pentru că porți acest nume, și fie ca Sfinții Mihail și Gavril, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și numai bucurii și liniște interioară.

La mulți ani ! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu ne luminezi nouă viața .Fie-vă viața senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să țină o viață!

SFINTII MIHAIL SI GAVRIL. Felicitari, mesaje, cele mai frumoase urari, 8 noiembrie 2018 Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese si realizari. Sfantul al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca mereu. La Multi Ani!

(w670)

Astazi este o zi speciala pentru tine iar tu esti special(a) pentru noi in fiecare zi. Iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani!

MESAJE SF MIHAIL ȘI GAVRIL De ziua numelui tau iti doresc sa ai parte de succes, impliniri si sanatate. Sfantul al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca in viata. La multi ani!

Draga Mihai / Mihaela / Gavril Gabriel/ Gabriela, de ziua numelui tau iti dorim un sincer La Multi Ani, sa ai parte de multi bani, sanatate si voie buna. Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!

SFINTII MIHAIL SI GAVRIL. Felicitari, mesaje, cele mai frumoase urari, 8 noiembrie 2018  În zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru că porţi numele unui sfânt îţi urez multă sănătate şi fericire!
Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată înţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se-mplinească!

La Mulţi Ani, Mihai / Mihaela / Gavril / Gabriel/ Gabriela, şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!

Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

La mulţi ani şi fie ca Sfântul al cărui nume îl porți să te călăuzească mereu!

(w670)

La multi ani Sf Mihail si Gavril – Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani de ziua numelui!

SFINTII MIHAIL SI GAVRIL. Felicitari, mesaje, cele mai frumoase urari, 8 noiembrie 2018 Tot ce-ţi doresti, tot ce-ţi lipseşte şi-ţi foloseşte, sănătate, prieteni adevăraţi şi multă bucurie!

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Îţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul pe care îl reprezinţi să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

SFINTII MIHAIL SI GAVRIL. Felicitari, mesaje, cele mai frumoase urari, 8 noiembrie 2018 Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi cât mai frumoasă!
In zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei va urez multa sanatate si fericire! La multi ani!

Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie.

(w670)

SFINTII MIHAIL SI GAVRIL. Felicitari, mesaje, cele mai frumoase urari, 8 noiembrie 2018 Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume. Sa ai parte numai de zile senine si insorite!

Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros La Multi Ani, sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi!

SFINTII MIHAIL SI GAVRIL. Felicitari, mesaje, cele mai frumoase urari, 8 noiembrie 2018 Sa fii mereu tanar(a) si cu acelasi spirit vesel. Viata sa-ti ofere clipe minunate si bucurii nemaiintalnite. La multi ani fericiti!

(w670)

Sa ai parte de sanatate, multe realizari si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La multi ani!

Fie ca ziua de azi să te învăluie de bucurii și să ai parte de liniște alături de cei dragi! La mulți ani!

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy