Sfaturi eficiente pentru un abdomen plat. Urmează-le și vei vedea că funcționează

Sfaturi eficiente pentru un abdomen plat. Urmează-le și vei vedea că funcționează. Sursa foto: freepik.com
Sfaturi eficiente pentru un abdomen plat. Urmează-le și vei vedea că funcționează. Sursa foto: freepik.com

Urmează sfaturile din acest articol dacă vrei să ai un abdomen plat.

Pentru a obține un abdomen plat, trebui să combini dieta și sportul. Dar iată câteva sfaturi care te vor ajuta să îți menții abdomenul plat, fără o dietă severă și fără exerciții grele.

Elimină stresul.  Tensiunea zilnică, grijile, iritația și plictiseala se acumulează în fiecare zi.  Și unde există stres, există probleme cu digestia și balonarea. Pentru a elimina stresul, fă yoga, meditează pentru a scădea nivelul de cortizol.

Consumă ulei de măsline. Acest ulei este unul dintre cele mai vechi produse medicinale și cosmetice. Combate bolile cardiovasculare, promovează digestia și restabilește pH-ul în corp. De asemenea, uleiul de măsline este un antioxidant puternic și, cel mai important, previne balonarea și problemele intestinale.

Uleiul de rozmarin promovează creșterea firelor de păr. Folosește-l dacă vrei să ai o podoabă capilară sănătoasă

Redu consumul de sare. Sarea este dăunătoare organismului și sănătății, în timp ce condimentele, dimpotrivă, sunt foarte utile. Condimentele combat bolile și ard caloriile. Este important să consumi alimente sănătoase și să adaugi un praf de piper sau turmeric.

Mănâncă grăsimi sănătoase. Avocado, cartofii dulci, nucile și peștele ar trebui să devină o parte obligatorie a meniului. Pe lângă faptul că sunt acizi grași sănătoși, aceste produse sunt bogate în fibre, care sunt ideale pentru îndepărtarea grăsimilor acumulate.

Lintea are zeci de beneficii neprețuite: iată cinci motive să o consumi

Consumă fructe și legume. Marele, anghinarea, prunele îmbunătățesc digestia și favorizează eliminarea toxinelor. Proteinele vegetale (migdale, nuci, alune), precum și fibrele din fructe și legume, contribuie la o mai bună curățare a intestinului. Evită prăjelile, produsele lactate, grăsimile animale, sosurile, pâinea albă și biscuiții.

Renunță la margarină și maioneză. Evită grăsimile dăunătoare când gătești mâncărurile preferate. Înlocuiește maioneza cu iaurt. Margarina poate fi înlocuită cu ulei vegetal. Asezonează salatele cu suc de lămâie și oțet balsamic.  

Respiră corect. Exercițiile de respirație tonifică abdomenul, ajută digestia și ameliorează stresul, care adesea provoacă balonare. Când suntem relaxați, respirăm profund și încet. Când suntem stresați, diafragma se contractă, primim mai puțin oxigen, astfel încât pot apărea dureri abdominale și balonarea. 

Yoga cultivă rezistența la stres și te ajută să te relaxezi. Cinci motive să o practici zilnic

Bea 1,5 litri de apă pe zi. Apa stimulează sistemul limfatic și îmbunătățește metabolismul. Alege băuturi de drenaj: apă, ceai de plante. Ceaiul verde previne formarea grăsimilor. Apa reglează pofta de mâncare și previne nevoia de a gusta ceva. Alcoolul favorizează retenția de lichide și acumularea de grăsime, inclusiv în zona abdominală, băuturile carbogazoase și sucuri de fructe, care provoacă balonarea.

Mergi pe jos și bucură-te de rezultate: șapte motive să faci 10.000 de pași în fiecare zi

Fă sport. Sportul arde calorii și te ajută să slăbești, inclusiv în zona abdomenului. Pentru a pierde cât mai mult în greutate, este necesar să faci sport, în fiecare zi, cel puțin treizeci de minute. Este importantă durata exercițiului, nu intensitatea. O oră de mers va înlocui o jumătate de oră în sală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel