Sfâșietor. Ce a făcut militarul din Dâmbovița înainte de a se sinucide

Rudele tânărului din Dâmbovița, care a decis sâmbătă să-și pună capăt zilelor, sunt în stare de șoc după ce și-au dat seama care a fost ultimul gest al bărbatului.

Tânărul în vârstă de 27 de ani, militar în Târgovişte, s-a sinucis din dragoste. Bărbatul a încheiat socotelilor cu viața în gospodăria părinţilor, supărat că prietenii şi apropiaţii nu erau de acord cu relaţia pe care o avea cu o fată sărmană. Apropiatii militarului își amintesc că în ultimele zile, s-a comportat neobișnuit. A venit și i-a sărutat, ca de rămas bun, pe bunici și pe mătuși, dar nimeni nu a înțeles atunci gestul de adio. "Ca niciodată, să mă ia să ma pupe, mi-a sărutat mâna.Mi-a zis: <<îți mulțumesc de câte ori m-ai servit>>. M-a pupat de m-a albit… Chiar am râs. L-am pupat și eu și a plecat", își amintea Aurica Preda, mătușa militarului, scrie MariusBuga.ro.

S-a sinucis din dragoste

Apropiații săi știau că între băiat şi părinţi existau nişte tensiuni pentru că aceştia nu erau de acord cu relaţia pe care acesta o avea cu o fată sărmană aflată în plasament. El a lăsat și un biletul de adio în care scria: "Am avut zile de coşmar și în mine se dădea o luptă grea pe care nu am vrut să o arăt".

Mama militarului plecase la muncă în Franţa, iar acum va face cale întoarsă pentru a-şi înmormânta fiul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel