Ce au spus vedetele când au aflat că Adrian Iovan a murit

636x347_13902434166f98d54f
636x347_13902434166f98d54f

Adrian Iovan a fost o persoană îndrăgită de mai multe vedete din showbizul autohton. Vestea morții sale a venit ca un trăsnet asupra celor care l-au cunoscut.

Cătălin Botezatu, Oana Roman și Roxana Ciuhulescu au fost printre vedetele care au scris pe paginile lor de Facebook mesaje cutremurătoare, prin care și-au luat adio de la fostul soț al Romaniței Iovan.

“Nu-mi vine să cred că….a zburat spre Rai. A salvat șase oameni însă el n-a mai rezistat. Ești un erou, Adrian Iovan. Îmi plânge sufletul pentru că am pierdut un prieten extraordinar și un pilot de nota 10. Aviatorii nu mor niciodată, ei doar pleacă și nu se mai întorc... Cer senin, comandante! Îmi va fi tare dor de tine…”, a scris Roxana Ciuhulescu.

VEZI ȘI: De Ce nu au găsit STS și ROMATSA avionul aterizat forțat în Apuseni. Discuții dramatice între operatori și medicul Zamfir

“Adrian Iovan a plecat în zbor spre ceruri… ultimul său zbor… Dumnezeu să-l odihnească! Îmi pare atât de rău!! Condoleanțe familiei!”, a scris și Cătălin Botezatu.

Și Oana Roman a scris un mesaj emoționant pentru Adrian Iovan: “Îmi pare tare rău pentru Adrian Iovan! L-am cunoscut când era pilot la Blue Air, iar eu lucram acolo în calitate de PR Manager! Deși relația lui cu Blue Air nu s-a încheiat în termeni amiabili, iar eu ca reprezentant al companiei, a trebuit să-l combat, am apreciat că s-a apărat cu fermitate și fair play, și deși se simțea profund nedreptățit de către companie, s-a luptat cu arme curate! Știu că își făcea cu pasiune meseria și astăzi aviația a pierdut un om de valoare! Dumnezeu să-l odihnească!”.

Adrian Iovan a murit luni seară, la vârstă de 55 de ani, după ce a reușit o aterizare forțată în munții Apuseni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel