Sfârșit tragic pentru un bătrân de 95 de ani. A pierit în incendiul care i-a cuprins casa

Sursa foto: dbonline.ro
Sursa foto: dbonline.ro

Un bărbat de 95 de ani, din localitatea Drăgăești Pământeni, comuna Mănești, a murit într-un incendiu izbucnit în propria locuință.

Bărbatul a fost scos de vecini din casa unde s-a manifestat incendiul. Totodată, până la venirea pompierilor, focul a fost stins tot de vecinii victimei, scrie dbonline.ro.

“La locul evenimentului, pompierii au constatat că sunt degajări de fum dintr-o cameră, focul fiind stins de vecini până la sosirea echipajelor de intervenție. Din nefericire, un bărbat de 95 de ani a fost găsit decedat, fiind scos de către vecini din camera în care s-a manifestat incendiul”, reiese dintr-o informare ISU Dâmbovița.

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Alba. A ars de viu

Un al incendiu cu sfârșit tragic a avut loc joi, la o locuință din Județul Alba. La momentul ajungerii forțelor de intervenție la locul solicitării, incendiul se manifesta cu ardere generalizată pe aprox. 50mp. În interiorul casei a fost găsită o victimă de sex masculin, în vârstă de aprox. 70 de ani, scrie Ziarul Unirea. Se presupune că acesta este proprietarul casei. Cercetarea la față locului este în desfășurare, pentru stabilirea identității persoanei decedate și a cauzei incendiului.

„Detașamentul de pompieri Alba Iulia în cooperare cu SVSU Almașu Mare intervin pentru localizarea și stingerea unui incendiu în loc. Cib, com. Almașu Mare. Misiunea este în dinamică, revenim cu detalii. Forțe alocate: 2 ASAS.” , a transmis ISU Alba.

Incendiu violent într-un bloc din Galați

În aceeași zi, o femeie a murit în urma unui incendiu care a izbucnit într-un apartament din Galați. Zeci de persoane au fost evacuate din blocul turn situat pe principala stradă a orașului. Incendiul a izbucnit în noaptea de miercuri spre joi într-un apartament situat la etajul 9. O femeie de 70 de ani a murit din cauza arsurilor și a fumului inhalat, potrivit Mediafax.

Echipajele medicale au făcut manevre de resuscitare, dar femeia nu a mai putut fi salvată. O altă persoană rănită a fost transportată la spital. La fața locului au acționat patru autospeciale ale pompierilor gălățeni. Printre acestea a fost și autoscara pentru intervenții la mare înălțime. Pompierii au evacuat aproximativ 40 de persoane din blocul cu 10 etaje. Apartamentul de la etajul 9 a ars în întregime, dar pagube sunt și în spațiile comune și pe fațada blocului. Cauza producerii incendiului va fi stabilită ulterior.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel