Sfârșit tragic pentru un bărbat aflat la pescuit cu copiii

Pescuit
Pescuit

Un tată și-a pierdut viața sub ochii copiilor săi. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili condiţiile în care s-a produs decesul.

Poliţiştii vrânceni au demarat o anchetă după ce un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Măicăneşti, a decedat în timp ce se afla, cu copiii săi, la pescuit, a informat, marţi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, scrie Agerpres. 

"La data de 04.11.2019, ora 16,03, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Năneşti au fost sesizaţi prin 112, de către un tânăr din comuna Măicăneşti, cu privire la faptul că tatăl lui a decedat pe malul unui râu de la marginea satului. În urma cercetării la faţa locului, poliţiştii au stabilit identitatea bărbatului în vârstă de 43 de ani, iar din verificările efectuate s-a constatat că în timp ce acesta se afla împreună cu trei dintre copiii lui la pescuit, pe marginea unui canal de pe raza satului Măicăneşti, a acuzat dureri în zona pieptului şi i s-a făcut rău. Imediat, copiii au plecat să anunţe o persoană care se afla pe câmp, la mică distanţă de ei. Când aceştia s-au întors, au constatat că tatăl era căzut la pământ şi nu mai respira", a precizat IPJ Vrancea.

Echipajul medical ajuns la faţa locului a constatat decesul bărbatului, cadavrul acestuia fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Vrancea, în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii au deschis o anchetă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel