Sfârșit cumplit pentru o femeie din Dolj. Ce i-a făcut nepoata ei

La-apus
La-apus

Tragedie de neînchipui într-o familie din Dolj. O fată în vârstă de 16 ani și-a împușcat bunica. În ciuda eforturilor meicilor, femeia nu a mai putut fi salvată.

Ioana Goangă, în vârstă de 64 de ani, din satul Sărbătoarea, comuna Bucovăţ, a fost împuşcată mortal din greşeală în cap cu o armă de vânătoare de către nepoata ei, scrie Adevarul.

Iubitul fetei a venit în vizită și a adus arma de vânătoare pe care o deține cu acte legale. A lăsat arma într-o cameră şi a ieşit să discute cu tatăl fetei. Aceasta a luat arma şi a început să o manevreze, iar din greşeală s-a descărcat. Astfel, tânăra și-a împușcat bunica în cap.

 Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au demarat o enchetă. Fata este cercetată în stare de libertate pentru săvîrşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

"Tânăra şi concubinul acesteia au mers în vizită la tatăl fetei, care locuia împreună cu bunica ei. Cei doi tineri au luat cu ei şi puşca de vânătoare deţinută legal. La un moment dat, prietenul fetei şi tatăl acesteia au ieşit în curtea locuinţei pentru a discuta, lăsând arma rezemată de unul dintre pereţii camerei în care se aflau fata şi bunica ei“, a declarat Claudiu Dinculescu, prim-procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, notează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel