Sf. CONSTANTIN ŞI ELENA. Cele mai frumoase felicitări și SMS-uri pe care le poți trimite

Sfinții Constantin și Elena
Sfinții Constantin și Elena

Pe 21 mai, în fiecare an, Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena sunt sărbătoriţi, atât de bisericile ortodoxe, cât şi de cele catolice. Dintre cei 1.800.634 de români care îşi serbează onomastica de Sfinţii Constantin şi Elena, 640.518 sunt bărbaţi şi 1.160.116 sunt femei, potrivit statisticilor Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI).

CONSTANTIN ŞI ELENA. Dintre femeile care îşi sărbătoresc onomastica, 884.229 poartă numele de Elena, 124.773 sunt Ileana şi 69.944 se numesc Lenuţa. Alte 53.613 de femei poartă numele de Constanţa, 26.811 au numele Constantina, 4.279 - Leana şi 1.467 - Nuţi.

FELICITĂRI CONSTANTIN ŞI ELENA. Cu ocazia aceste minunate zile de Sfântul Constantin iţi urez un călduros la mulţi ani!

FELICITĂRI CONSTANTIN ŞI ELENA. O deosebită zi onomastică de Sfânta Elena îţi doresc şi tot ce e mai frumos în viaţă!

FELICITĂRI CONSTANTIN ŞI ELENA. Cu ocazia sărbătorii Sfinţilor Constantin şi Elena îţi doresc la mulţi ani!
A mai trecut un an de când nu ţi-am urat la muţi ani! Îţi spun acum un frumos La muţi ani şi să trăieşti cât mai mult Costică!

FELICITĂRI CONSTANTIN ŞI ELENA. Mulţi ani să trăieşti dragă Elena şi niciodată să nu te gândeşti să îmbătrâneşti pentru că viaţa e frumoasă şi merită trăită!

FELICITĂRI CONSTANTIN ŞI ELENA. La mulţi ani Costele nu uita că trebuie să ne dai de băut!

FELICITĂRI CONSTANTIN ŞI ELENA: Azi, de ziua numelui, îţi urez şi eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce îţi doreşti. La mulţi ani!

FELICITĂRI CONSTANTIN ŞI ELENA. Fie ca adierea vântului lin al acestei zile frumoase de primăvară să te mângâie cu mirosul îmbietor al florilor de mai, iar sufletul să-ti rămână deschis către calea fericirii si împlinirii eterne!

FELICITĂRI CONSTANTIN ŞI ELENA. De fiecare dată când te uiţi la aceste flori să ştii că cineva, departe, se gândeşte la tine. Aş vrea să fie mai multe moduri în care să-ţi spun cât însemni pentru mine. Îţi trimit câte un sărut ascuns în petalele fiecărei flori!

FELICITĂRI CONSTANTIN ŞI ELENA. Îţi doresc ca de ziua ta să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă şi îţi urez un sincer La Mulţi Ani!

FELICITĂRI CONSTANTIN ŞI ELENA. Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul şi de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viaţă. La mulţi ani!

FELICITĂRI CONSTANTIN ŞI ELENA. Cele mai frumoase sms-uri

FELICITĂRI CONSTANTIN ŞI ELENA. La zi aniversara noi îţi urăm numai de bine, îţi dorim sănătate, împliniri, realizări şi îţi uram un sincer „La mulţi ani!"

FELICITĂRI CONSTANTIN ŞI ELENA. Este minunat sa ştii ca cineva te place, cineva se gândeşte la tine, cineva are nevoie de tine... dar e si mai minunat să ştii ca exista cineva care nu-ti uita niciodată ziua de nume. La Mulţi Ani!

FELICITĂRI CONSTANTIN ŞI ELENA. Dragul meu, cu ocazia acestei zile, îţi urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulţi ani!

FELICITĂRI CONSTANTIN ŞI ELENA. Sa ai parte de cat de multa fericire îţi poate cuprinde inima, de cat de multe zâmbete îţi poate dărui o zi si de toate binecuvântările pe care ţi le poate aduce viaţa. La mulţi ani Constantin / Costică / Costel / Costin / Costi / Costinel / Costelus / Elena / Ileana / Leana / Lena / Nuti / Lenuta!

FELICITĂRI CONSTANTIN ŞI ELENA. La multi ani! Sfintii Constantin si Elena sa te calauzeasca mereu!

FELICITĂRI CONSTANTIN ŞI ELENA. Se spune ca iubitii sunt ca luna, iar fratii ca stelele. Eu am observat ca cerul poate arata bine fara luna, dar niciodata fara stele, adica fara tine. La multi ani, fratiorule/iubitule!

FELICITĂRI CONSTANTIN ŞI ELENA. Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pământească, ce doreşti sa se împlinească!

FELICITĂRI CONSTANTIN ŞI ELENA.  Cu ocazia zilei de nume, iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire!

FELICITĂRI CONSTANTIN ŞI ELENA. Îţi urez „La mulţi ani", pentru că porţi acest nume, si fie ca Sfântul Constantin pe care îl reprezinţi, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si liniştea interioara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel