Sevilla l-a demis pe antrenorul Pablo Machin după eliminarea din Europa League

Sevilla
Sevilla

Sevilla l-a demis pe antrenorul Pablo Machin după eliminarea din optimile de finală ale Europa League în faţa Slaviei Praga, a anunţat vineri EFE. 

Machin a fost înlocuit de Joaquin Caparros, care a mai pregătit echipa andaluză, unde era acum director sportiv. Caparros va fi pe banca echipei până la finalul sezonului, el fiind într-o situaţie similară în stagiunea trecută. Machin, care va împlini în aprilie 44 de ani, fusese numit în vara anului trecut pe banca tehnică a Sevillei, după rezultatele bune obţinute cu Girona, pe care a promovat-o în La Liga. 

După mai multe rezultate neconvingătoare în ultima perioadă, lui Machin i-a fost fatal eşecul de joi de la Praga, Sevilla înclinându-se cu 3-4 la capătul a 120 de minute, rezultatul din tur fiind 2-2. Slavia a înscris golul calificării în minutul 119, după o fază confuză. În La Liga, Sevilla este pe locul 6, după 27 de etape, la cinci puncte de ocupanta poziţiei a patra. Echipa a început bine campionatul şi a fost mult timp pe un loc de Liga Campionilor. 

Machin este al zecelea tehnician care-şi pierde postul în actuala ediţie a Primerei Division. Şapte formaţii au un antrenor nou faţă de startul sezonului. Real Madrid şi Celta Vigo au schimbat de două ori antrenorul. Real Madrid a renunţat pe rând la Julen Lopetegui şi Santiago Solari, echipa fiind pregătită acum de legendarul Zinedine Zidane, revenit după mai puţin de un an. Celta i-a concediat pe Antonio Mohamed şi Miguel Cardoso, actualul antrenor al echipei fiind Fran Escriba. 

Vezi şi:  PROTEST 15 martie. Iohannis, nou atac la PSD. Chirieac, întrebare...

Gabriela Firea, întâlnire cu Corina Creţu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel