Serviciul secret al SUA investighează amenințările cu moartea împotriva lui Mike Pence

Mike Pence
Mike Pence

Unul dintre avocații pro-Trump, Lin Wood, ar fi lansat amenințări cu moartea la adresa lui Mike Pence, înainte să-i fie închis contul de Twitter.

Serviciul secret al SUA investighează amenințările cu moartea împotriva vicepreședintelui Mike Pence făcute de avocatul pro-Trump Lin Wood. Avocatul, căruia i-a fost restricționat accesul pe Twitter săptămâna trecută, este suspectat că a scris o postare, acum ștearsă pe Parler: „Pregătește echipele de executare. Pence este PRIMUL”.

Serviciul secret al SUA a luat atitudine

"Suntem conștienți de comentarii și luăm în serios toate amenințările împotriva persoanelor protejate", a declarat un purtător de cuvânt al Serviciului Secret. De asemenea, serviciul și alte agenții federale investighează și alți indivizi văzuți în interiorul Capitoliului din Washington, D.C. în timp ce strigau „Hang Pence”.

Amenințările la adresa vicepreședintelui vin la câteva zile după ce susținătorii lui Donald Trump au luat cu asalt Capitolul SUA pentru a protesta împotriva certificării formale a victoriei președintelui ales Joe Biden. Reprezentanții Congresului și membrii personalului s-au ascuns sub mese și au fost evacuați în timp ce manifestanții pro-Trump intrau pe holurile Capitoliului, potrivit FoxNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel