EXCLUSIV  Serviciul Omoruri, DESFIINȚAT. Ciocan spune ce se pregătește după MEGA SCANDALUL din Poliție

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Purtătorul de cuvânt al Federației Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România, Christian Ciocan, a făcut un anunț extrem de important în legătură cu situația de la Serviciul Omoruri.

Am discutat atât cu șeful Poliției Capitalei, Bogdan Berechet, cât și cu șeful Poliției Române, Eduard Mirițescu, le-am solicitat atât verbal, cât și în scris, situația privind infracțiunile de omor, în București și în țară. Ținem să aflăm în primul rând care este impactul bugetar, adică ce număr de lucrători, câți bani s-au cheltuit, și să vedem performanțele.

De asemenea, am căutat acum și o să-i facem solicitare șefului Direcției Generale Anticorupție să precizeze opiniei publice, pe competență, care este situația vizavi de aceste fapte extrem de grave.

Totodată, solicităm Direcției Generale de Protecție Internă în mod imperativ implicare și confirmăm sprijinul atât pentru DGIPI, cât și pentru DGA, pentru șeful Poliției Române și pentru șeful Poliției Capitalei”, a transmis Christian Ciocan, exclusiv pentru DC NEWS.

Federația ia în calcul propunerea desființării structurii Omoruri

După ce am discutat cu șeful Poliției Române și cu șeful Poliției Capitalei, Federația ia în calcul inclusiv propunerea de desființare a Serviciului Omoruri și construirea, pe cale de consecință, a unei structuri înlocuitoare”, a continuat Ciocan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel