Serviciul Federal al Penitenciarelor din Rusia susține că a fost ținta atacurilor cibernetice venite din 15 țări, după arestarea lui Navalnîi

Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels

Serviciul Federal al Penitenciarelor din Rusia susține că site-ul instituției ar fi fost ținta mai multor atacuri cibernetice, venite din 15 țări, după arestarea opozantului Alexei Navalnîi.

"Portalul oficial de internet al Serviciului Penitenciar Federal din Rusia, care include site-ul Serviciului Penitenciar Federal, site-urile organelor teritoriale și ale organizațiilor educaționale ale Serviciului Penitenciar Federal, de la ora 18:00 ,17 ianuarie, până în prezent, a fost supus unor atacuri cibernetice masive. Atacurile au fost efectuate de pe servere străine situate în China, SUA, Turcia, Africa de Sud, Indonezia, Vietnam, Taiwan, Pakistan, Thailanda, Germania, Japonia, Franța, Republica Coreea, Singapore, Canada și India.", a declarat biroul de presă al departamentului într-un comunicat de presă, transmite Interfax.

Amintim că Navalnîi a zburat la Moscova pe 17 ianuarie, din Germania. La sosirea pe aeroportul Sheremetyevo, el a fost reținut de poliție chiar înainte de a avea timp să treacă prin controlul pașapoartelor. Ulterior, Serviciului Federal al Penitenciarelor a anunțat că politicianul a fost reținut la cererea lor pentru că nu s-a prezentat la biroul său din Moscova la sfârşitul anului trecut în legătură cu o condamnare la închisoare cu suspendare pentru delapidare. Instanța a dispus arestarea preventivă a lui Navalnîi pentru o perioadă de 30 de zile. El se află acum închis la centrul de detenție preventivă "Matrosskaia Tișina".

VEZI ȘI: Cazul Navalnîi. Zeci de oameni au manifestat în susținerea opozantului rus. Poliția din Sankt Petersburg a făcut arestări. VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel