Serviciul Federal al Penitenciarelor din Rusia a cerut instanței să-l aresteze pe Alexei Navalnîi

Sursă foto: Facebook Alexei Navalnîi
Sursă foto: Facebook Alexei Navalnîi

Serviciul Federal al Penitenciarelor din Rusia a cerut instanței din orașul Khimki să-l aresteze pe politicianul Alexei Navalnîi, a declarat avocatul său Vadim Kobzev.

Serviciul Federal al Penitenciarelor din Rusia a cerut instanței din orașul Khimki să-l aresteze pe opozantul Alexei Navalnîi, a anunțat avocatul său Vadim Kobzev pe Twitter.

Judecătorul instanței Khimki va analiza cererea de arestare pe numele lui Navalnîi luni, 18 ianuarie. Avocatul Vadim Kobzev a publicat un document care conține declarația șefului departamentului 2 de poliție al Ministerului Afacerilor Interne Khimki, în care este precizat acest lucru.

Amintim că Navalnîi a zburat la Moscova pe 17 ianuarie, din Germania. La sosirea pe aeroportul Sheremetyevo, el a fost reținut de poliție chiar înainte de a avea timp să treacă prin controlul pașapoartelor. Ulterior, Serviciului Federal al Penitenciarelor a anunțat că politicianul a fost reținut la cererea lor pentru că nu s-a prezentat la biroul său din Moscova la sfârşitul anului trecut în legătură cu o condamnare la închisoare cu suspendare pentru delapidare. Departamentul a adăugat atunci că măsura restricției pentru Navalnîi va fi stabilită de instanță. La miezul nopții, avocatul lui Navalnîi a raportat că acesta a fost predat departamentului 2 al Ministerului Afacerilor Interne Khimki, transmite Interfax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel