Serie de TORNADE în SUA. Cel puțin 2 morți și 5 răniți. Angajați ai AMAZON, blocați după ce o clădire s-a prăbușit

Serie de TORNADE în SUA. Cel puțin 2 morți și 5 răniți. Angajați ai AMAZON, blocați după ce o clădire s-a prăbușit / Foto: Pixabay
Serie de TORNADE în SUA. Cel puțin 2 morți și 5 răniți. Angajați ai AMAZON, blocați după ce o clădire s-a prăbușit / Foto: Pixabay

Cel puțin doi oameni au murit, iar alți 5 au fost răniți, după o serie de tornade, în SUA. 

 Zeci de persoane au rămas blocate vineri într-un centru pentru persoane vârstnice din nord-estul statului american Arkansas în urma unei tornade care a ucis două persoane şi a rănit alte cinci, conform media locale, informează Agerpres, citând Reuters.

Mai multe tornade au afectat regiunea



Tornada, care a lovit un cămin pentru persoane vârstnice din oraşul Monette s-a numărat printre mai multe astfel de fenomene care au afectat regiunea, una dintre tornade fiind consemnată în localitatea Truman din apropiere, conform canalului KAIT TV, afiliat NBC.

Potrivit judecătorului Marvin Day din comitatul Craighead, citat de KAIT TV, două persoane şi-au pierdut viaţa, alte cinci au fost rănite şi cel puţin 20 au rămas blocate în căminul pentru persoane vârstnice de la Monette Manor, lângă graniţa cu Tennessee.

Angajați ai Amazon, blocați într-un depozit după ce o clădire s-a prăbușit



Mai mulţi angajaţi ai gigantului comerţului electronic Amazon au rămas blocaţi vineri în interiorul unui depozit al companiei după prăbuşirea clădirii situate în Edwardsville din statul Illinois, zonă afectată de intemperii, inclusiv de o tornadă, relatează agenţia EFE.

Potrivit autorităţilor şi media locale, atât serviciile pentru intervenţii de urgenţă din comitatul Saint Clair, cât şi departamentul de pompieri din Edwardsville au trimis imediat echipe la faţa locului pentru salvarea lucrătorilor rămaşi înăuntru.

Nu se cunoaşte deocamdată numărul exact al angajaţilor aflaţi în interiorul depozitului şi dacă există persoane rănite. Amazon nu a emis imediat un comunicat în această privinţă.

Prăbuşirea clădirii a fost raportată la scurt timp după ce o tornadă a lovit localitatea, în jurul orei locale 20:30 (02:30 GMT).

Serviciul Naţional de Meteorologie din SUA a emis avertizări de tornadă



Edwardsville, un oraş cu aproximativ 25.000 de locuitori, este situat lângă graniţa dintre statele Illinois şi Missouri, la aproximativ 450 de kilometri sud-vest de Chicago.

Serviciul Naţional de Meteorologie a emis avertizări de tornadă, vineri seara, pentru unele regiuni din mai multe state, inclusiv Arkansas, Tennessee, Missouri şi Illinois. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel