Sergiu Nicolaescu, în testament, a cerut să fie înmormântat creștinește

sergiu_nicolaescu
sergiu_nicolaescu

Scandalul pe averea lui Sergiu Nicolaescu scoate la lumină detalii din testamentul maestrului. Sora regizorului, Iolanda, o acuză pe soția lui Sergiu Nicolaescu, Dana, de falsificarea testamentului. În ciuda acestei acuzații, în testament Sergiu Nicolaescu a specificat pentru Dana: "O rog pe legatara mea să mă îngrijească aşa cum a făcut-o şi până acum şi să mă înmormânteze după datinile creştineşti". 

Maestrul Sergiu Nicolaescu a fost incinerat și nu a avut parte de o slujbă religioasă. Reprezentanți BOR au spus că incinerarea este un act necreștin, în timp ce familia- sora și soția regizorului- a spus că Nicolaescu a dorit să fie ars după moarte, iar o parte din cenuşa sa să fie aruncată în Marea Neagră.

Înmormântare după datinile creștinești

"Las soţiei mele Nicolaescu Daniela toate bunurile mele mobile şi imobile prezente şi viitoare ce se vor găsi în patrimoniul meu la data decesului meu, instituind-o legatar universal. O rog pe legatara mea să mă îngrijească aşa cum a făcut-o şi până acum şi să mă înmormânteze după datinile creştineşti. Aceasta este voinţa mea şi doresc să fie respectată întocmai" este partea din testament invocată de sora regizorului, care spune că astfel dovedește că Sergiu Nicolaescu a vrut să fie înmormântat creștinește, scrie ziuaveche.ro.  În același timp, Iolanda acuză că testamentul este un fals.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel