EXCLUSIV  Sergiu Curcă s-a spânzurat. Răzvan Todea, colegul său, mesaj cutremurător

Sergiu Curcă s-a spânzurat. Vestea morții lui fulgerătoare, în prima zi a anului 2018, i-a cutremurat pe apropiații lui. Răzvan Todea, un fost coleg de-ai lui, a spus că a fost un om plin de viață.

"Nu pot să vă spun foarte multe lucruri decât că vestea aceasta mi-a adus un șoc! A fost un coleg minunat și un om plin de viață apreciat de toată lumea... A fost un prieten drag pe care nu o să-l pot uita niciodată și nu pot să-mi explic nici eu și nici alți colegi din ce cauza a făcut acest gest! Eu încă sunt în stare de șoc, îmi pare rău, dar nu îmi pot găsi cuvintele acum!! Nu pot să spun decât că a fost un coleg extraordinar pe care nu îl voi uita niciodată! Dumnezeu să-l ierte și să aibă grijă de sufletul lui!", a zis Răzvan Todea pentru DC News.

[citeste si]

"Am participat la multe evenimente împreună. Eu cânt, în acest moment, cu Mile Povan, dar în trecut am cântat la multe evenimente împreună. Chiar și anul asta am avut câteva evenimente împreună!", a mai spus Răzvan Todea pentru DC News.

VEZI ȘI: Sergiu Curcă s-a sinucis. Ce s-a întâmplat la 18:00. Unde promisese că ajunge de Revelion

Sergiu Curcă era solist al Ansamblului Folcloric de Cântece și Dansuri Lipova și era foarte cunoscut în zonă, fiind fost elev al Liceului Athanasie Marienescu Lipova. Nimeni nu își poate explica gestul său. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel