SERENA WILLIAMS, obiectiv incredibil pentru FINALA cu SIMONA HALEP de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, în FINALA de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Serena Williams se va reîntâlni cu Simona Halep în finala de la Turneul Campioanelor 2014, la patru zile după corecția administrată de româncă în meciul din Grupa Roșie de la Singapore (vezi detalii aici).

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, în FINALA de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Americanca nu a uitat umilința trăită miercuri în fața sportivei noastre (scor 6-0, 6-2) și a făcut o declarație incredibilă sâmbătă seara: a spus că își propune să câștige măcar trei game-uri în ultimul act de la Singapore.

Citește și: Simona Halep, prima reacție după calificarea în finala de la Singapore. Ce spune despre confruntarea cu Serena Williams

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, în FINALA de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. "Va fi frumos să joc din nou împotriva Simonei Halep. Obiectivul meu va fi să câştig macar trei game-uri de data asta", a spus Serena Williams într-o conferință de presă.

"Voi lua lucrurile treptat. Sper să-mi păstrez serviciul, asta ar fi bine. Peste asta, ar fi să fac un break. Deci, o să am obiective mici la început. Și o să văd unde voi putea ajunge în acest fel", a continuat liderul mondial înainte de finala cu jucătoarea care i-a administrat cea mai dură înfrângere din carieră.

Vezi și: Gest uluitor! Serena și-a pierdut controlul în meciul cu Wozniacki

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, în FINALA de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Serena Williams a comentat și partida de miercuri, afirmând că Simona Halep a făcut atunci un meci fantastic: "A jucat foarte, foarte bine. A reușit să mă pună în dificultate, însă eu voi da tot ce pot în finală și vom vedea ce se va întâmpla.

Cred că nu am nimic de pierdut, pentru că deja am fost învinsă o dată de ea. Încă mă mai gândesc la meciul ăla", a conchis adversara Simonei Halep din finala de la Singapore.

Finala de la Turneul Campioanelor 2014, dintre Simona Halep și Serena Williams, va fi transmisă aici de WWW.DCNEWS.RO, în format LiveText

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel