Serbare de sfârșit de an școlar cu nume mari. Gaşca Zurli, Irina Rimes şi Selly vor urca pe scenă

Florin Răvdan / 13 iun 2019 / 17:32 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Primăria Sectorului 2 organizează cea mai mare serbare de sfârșit de an școlar. Vineri, 14 iunie, începând cu ora 17.00, toți copiii care termină cursurile sunt așteptați în Parcul Obor, fie că sunt la grădiniță, în ciclul primar, gimnaziu sau la liceu.

Organizatorii marchează, astfel, atât finalul anului școlar, cât și pe cel al primei ediții a programului educațional „Academia Copiilor Sector 2” în cadrul unui eveniment care aduce în prim-plan cea mai cunoscută trupă de animație pentru copii, Zurli, dar și pe Irina Rimes și trupa „Noaptea Târziu”. Un moment special va fi cel în care vor urca pe scenă pentru a saluta publicul și pentru a transmite mesajul lor tuturor copiilor și părinților prezenți la eveniment Ambasadorii proiectului „Academia Copiilor Sector 2”, Mirela Retegan și Selly. Evenimentul va fi prezentat de Cătălin Măruță.

Primăria Sectorului 2, prin intermediul Direcției Generale pentru Administrarea Patrimoniului Imobiliar, a inițiat cel mai amplu proiect educațional derulat în România, intitulat Academia Copiilor Sector 2. Demarat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București, proiectul pilot al acestui program educațional s-a bucurat de un real succes în rândul preșcolarilor și școlarilor din Sectorul 2, numărul mare al înscrierilor depășind cu mult așteptările organizatorilor.

Astfel, nu mai puțin de 17.509 preșcolari și elevi au beneficiat de cursuri opționale gratuite, cu o tematică variată care merge de la limbi străine, competențe digitale, arte vizuale și sport până la dans, teatru, cursuri de orientare școlară sau în carieră, dezvoltare personală, comunicare în public, planning familial și prevenția consumului de alcool și droguri. Cursurile din cadrul primei ediții a Academiei Copiilor Sectorului 2 s-au desfășurat în perioada februarie – iunie 2019, pe parcursul a 16 săptămâni.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22