Şerban Nicolae, partizani anticomunişti. Rareş Bogdan, reacţie furtunoasă

Senatorul Şerban Nicolae a spus, în cadrul dezbaterilor privind declararea zilei de 26 Octombrie Ziua Mişcării de Rezistenţă Armată Anticomunistă, că partizanii anticomunişti din munţi au slăbit capacitatea de apărare a României. Marţi seară, jurnalistul Rareş Bogdan a discutat despre acest subiect.

În emisiunea Jocuri de Putere, de la Realitatea TV, Rareş Bogdan, după ce a auzit afirmaţiile lui Şerban Nicolae, a avut o reacţie extrem de fermă.

"N-am auzit o voce să spună: Şerban Nicolae, domnule senator, nu puteţi jigni istoria acestei ţări. Domnul Şerban Nicolae i-a jignit incredibil pe cei care au ales să lupte. A afirmat că luptătorii din munţi, partizanii, au slăbit capacitatea de apărare a statului, că aceştia au acţionat împotriva României, că între Churchill şi Stalin nu există nicio diferenţă. E drept, la Stalin trebuie să adăugăm vreo şase milioane de morţi. Dar ce contează pentru Şerban Nicolae?", a spus jurnalistul, marţi seară.

[citeste si]

"Dacă un senator francez ar fi făcut o astfel de declaraţie, acesta astăzi era scos din Parlamentul de la Paris. La noi, s-a aşternut o tăcere mormântală”, a concluzionat Rareş Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel