Șerban Huidu, veste șoc. Vezi ce a decis fostul cârcotaș

După accidentul provocat în județul Brașov, în  2011, în urma căruia trei oameni și-au pierdut viața, Șerban Huidu a renunțat la "Cronica Cârcotașilor", acesta preferând în ultima perioadă să lucreze la Kiss FM, până când postul a fost preluat de o altă companie. Totuși, o informație de ultimă oră îl aduce pe Huidu din nou în actualitate. Acesta a anunțat că se va întoarce în televiziune, la Prima TV.  “O să-mi continui viața, nu că sunt un nesimțit, ci pentru că nu vreau să le dau satisfacție”, a declarat Șerban Huidu.

Şerban Huidu a confirmat informaţiile pentru ziarulring.ro şi a recunoscut că se află în plină activitate. "Produc în continuare emisiunea «Cronica Cârcotaşilor» şi o nouă emisiune surpriză", a declarat fostul cârcotaş, lăsând de înţeles că munca lui se va desfăşura exclusiv în spatele camerelor. De altfel, potrivit aceloraşi surse, Prima TV începe campania de relansare a postului chiar de săptămâna viitoare, urmând ca o parte din noile producţii să fie difuzate cel mai probabil din 1 martie.

"Îi asigur pe cei care mă vor cu capul în nisip, ca struţul, că nici nu mă călugăresc, nici nu mă retrag în munţi. Ştiu că asta ar vrea! Deci o să am păreri, o să merg unde vreau şi o să-mi continui viaţa, nu că sunt un nesimţit, aşa cum cred mulţi, ci pentru că nu vreau să le dau satisfacţie!", a declara Șerban Huidu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel