EXCLUSIV  Serată dansantă. Invitație pentru cupluri de toate vârstele. Tușu: ”Îi aștept mereu”

Cum se mai distrează cuplurile trecute de vârsta a doua și chiar a treia? Gelu Tușu, proprietarul unui local numit Garlic, a răspuns, într-un interviu la 'Jungla Urbană', de la DCNews, acestei întrebări, oferindu-ne și alte informații despre tradițiile românești.

În Occident vezi bătrâni ieșind în week-end la restaurant, persoane de vârsta a treia, el și ea se duc frumos la restaurant. Există acest obicei și în România?, a întrebat moderatorul interviului, Liviu Harbuz:

Au început să apară. Nu sunt foarte mulți, dar au început să apară. Chiar am sesizat chestia asta și îmi place că lumea a început să iasă. Și chiar caută un loc unde seara să poată dansa, să se simtă bine. Chiar dacă sunt singuri, cupluri, nu grupuri organizate”, a spus Gelu Tușu.

”Sunt tot felul de oameni. Nu știu dacă chiar la peste 80 de ani, dar peste 60, chiar 70 de ani, sunt cupluri care ies. Periodic. Nu foarte des, dar la 2-3 săptămâni îi văd. Nu știu dacă se mai dus și în altă parte (...)” , ne-a relatat Tușu, proprietarul 'Garlic', cel care recunoaște că localului său îi place să i se spună cârciumă, nu restaurant.

Ce alte bucurii mai oferă localul său clienților care-i trec pragul, aflați din interviul pe care vă invităm să-l ascultați în continuare:

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel