Sentința primită de un recidivist care a intrat peste o femeie în casă și a violat-o

Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de succo de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de succo de la Pixabay

Un bărbat arestat preventiv pentru viol, violare de domiciliu și furt a fost condamnat. Individul a intrat în casa unei de 63 de ani și a violat-o, folosind violența. 

Un recidivist din Pătrăuți, arestat preventiv din luna decembrie a anului trecut pentru viol, violare de domiciliu și furt, după ce a intrat în casa unei femei în vârstă de 63 de ani și a violat-o, folosind multă violență, a fost condamnat de magistrații de la Judecătoria Suceava la o pedeapsă de 6 ani și 7 luni de închisoare.

Fănel M., în vârstă de 24 de ani, a intrat după lăsarea întunericului în casa victimei, o femeie în vârstă de 63 de ani, tot din Pătrăuți, căreia i-a aplicat un cap în figură înainte de a o batcojori, scrie Monitorul de Suceava.

Urmele de agresiune asupra victimei au fost certificate în urma examinării medico-legale.

Prins de polițiști, Fănel M. a fost arestat preventiv de Judecătoria Suceava pe 20 decembrie 2020, în urma propunerii formulate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Victima a solicitat despăgubiri de 1.100 de lei 

Ulterior, inculpatul a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv. Fănel M. a fost condamnat fără acord de recunoaștere.

Inculpatul a primit 6 ani de închisoare pentru viol, 9 luni de închisoare pentru violare de domiciliu și un an pentru furt calificat, toate pedepsele fiind aplicate în stare de recidivă postexecutorie. În urma contopirii, a rezultat o pedeapsă de 6 ani și 7 luni de închisoare, din care inculpatul a executat cele trei luni de arest preventiv.

Victima sa a solicitat în instanță despăgubiri de doar 1.100 de lei, din care 100 de lei despăgubiri materiale și 1.000 de lei daune morale. Judecătorii au admis aceste pretenții și l-au obligat pe inculpat să le achite. 

Bărbatul a făcut apel împotriva sentinței Judecătoriei Suceava, astfel că verdictul final va fi dat de Curtea de Apel Suceava.

Sursă: Monitorul de Suceava

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel