Sentinţă pentru agresorul poliţistului tăiat cu sabia

Tribunalul Suceava a decis joi arestarea pentru 30 de zile a trei bărbaţi, printre care şi agresorul poliţistului SAS, rănit în timpul unei misiuni, marţi, la Rădăuţi.

Anterior, miercuri, DIICOT Suceava a dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpaţilor Huţuleac Alexandru, Lungoci Andrei Iulian şi Percec Răzvan, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj, constituirea unui grup infracţional organizat, efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, trafic de persoane şi loviri sau alte violenţe, se arată într-un comunicat remis Agerpres.

În cauză s-a reţinut că, pe 5 decembrie, Alexandru Huţuleac, cu scopul de a se sustrage de la urmărirea penală, urmărind să împiedice efectuarea percheziţiei domiciliare în locuinţa sa, a lovit cu o sabie, în zona cranio-cerebrală, precum şi în zona braţului stâng, lucrătorul de poliţie în cadrul SAS Suceava, aflat în exercitarea atribuţiunilor de serviciu.

Lovitura aplicată de către inculpatul Huţuleac, 'având în vedere morfologia şi topografia leziunilor, starea clinică, examenele clinice şi paraclinice, a fost de natură a-i pune în primejdie viaţa lucrătorului de poliţie, putând fi necesare 100 - 110 zile de îngrijiri medicale'.

Poliţistul Dan Ciprian Sfichi, luptător al SAS Suceava, rănit grav în misiune de Alexandru Huţuleac, se află la Spitalul Clinic de Urgenţă Prof. Dr. Nicolae Oblu Iaşi, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel