Sentința pentru agresorul căpitanului Birmingham City

Fanul echipei Birmingham City care l-a agresat pe Jack Grealish va ajunge la închisoare.

Un fan al echipei de fotbal Birmingham City (liga a 2-a engleză) a fost condamnat de o instanţă la 14 săptămâni de închisoare după ce l-a agresat pe căpitanul lui Aston Villa, Jack Grealish, la meciul de duminică dintre cele două formaţii. Paul Mitchell, 27 de ani, din Worcestershire, şi-a recunoscut vina în timpul procesului, şi a afirmat, prin intermediul avocatului său, că nu îşi poate explica atitudinea pe care a avut-o.

Grealish se afla în careul lui Birmingham City când un bărbat a intrat pe teren şi l-a lovit pe la spate cu pumnul, după doar zece minute de joc. Căpitanul echipei Aston Villa s-a prăbuşit la pământ, în timp ce coechipierii săi Glenn Whelan şi Tammy Abraham i-au sărit în ajutor. Jucătorul agresat, deşi furios, a putut relua meciul. Suporterul violent a fost imobilizat de oamenii de pază ai stadionului şi escortat apoi de poliţie în afara arenei. În ciuda acestui incident, Grealish a reacţionat perfect şi a înscris golul victoriei echipei sale pe terenul lui Birmingham City, în min. 70 (1-0).

Rivalitate evidentă în fotbal

După gol, jucătorul a sărit în faţa peluzei fanilor lui Villa, primind un cartonaş galben. 'Mă pregăteam pentru o fază de joc şi am simţit o lovitură în obraz. Este o rivalitate evidentă în fotbal, dar nu cred că ar trebui să se întâmple aşa ceva', a spus Grealish la finalul meciului. Derby-urile dintre cele două echipe din Birmingham sunt în mod constant marcate de incidente. Duminică dimineaţă, grupuri de fani s-au ciocnit pe străzi până la intervenţia poliţiei.

Agresiunea lui Grealish este a treia din fotbalul britanic în ultimele săptămâni. Vinerea trecută, căpitanul lui Glasgow Rangers, James Tavernier, a fost agresat de un fan de la Hibernian, în cursul unui meci la Edinburgh. Cu o săptămână înainte, fanii lui Hibernian au aruncat cu o sticlă în direcţia unui jucător de la Celtic care se pregătea să execute un corner.

Citește și:

INDIAN WELLS - Bianca Andreescu reușește "o nebunie"

Amendă sau închisoare pentru cei care critică Guvernul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel