Sentință pentru femeia care și-a ucis fiul cu ciocanul

Femeia din Ploieşti care şi-a ucis fiul cu lovituri repetate de ciocan şi apoi s-a autodenunţat a fost condamnată definitiv la 12 ani de închisoare, după ce şi-a retras apelul declarat împotriva sentinţei pronunţate de instanţa de fond. 

Potrivit portalului instanţelor de judecată, Curtea de Apel Ploieşti a luat act, în şedinţa din data de 30 mai, de retragerea apelului declarat de Lucia Groza împotriva sentinţei Tribunalului Prahova care, la data de 11 aprilie, a condamnat-o la 12 ani de detenţie pentru omor calificat. 

În acest fel, sentinţa instanţei de fond a rămas definitivă. 

Femeia, în vârstă de 63 de ani, s-a autodenunţat, în data de 18 octombrie 2016, că şi-a ucis fiul cu lovituri repetate de ciocan pentru că bea şi o bătea. 

Ea le-a spus atunci anchetatorilor că, în urmă cu două săptămâni, a avut un conflict cu băiatul ei de 41 de ani, care, fiind băut, a ameninţat că pleacă să îşi omoare sora vitregă. Ulterior, bărbatul s-a întors acasă şi, după ce a adormit, mama l-a lovit de mai multe ori în zona capului cu un ciocan, rănile suferite fiindu-i fatale. 

Femeia a mărturisit că a îngropat trupul neînsufleţit în grădina din spatele casei, relatează Agepres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel