Sentință Cosma. Bogdan Chirieac: Așa ceva NU SE POATE!

Astăzi are loc ultimul termen în dosarul în care Vlad și Mircea Cosma au fost condamnați la cinci ani de închisoare, respectiv opt ani. 

”Într-o țară democratică, chiar și democrație tânără, un judecător nu de Înaltă Curte, de Tribunal, de Judecătorie de Sector, automat aruncă dosarul. În mod evident, probele sunt viciate, nu pot judeca pe un dosar cu probe viciate. Așa ceva nu se poate! Dacă au ales să nu fi urmărit înregistrările și nici să nu dorească să le urmărească, atunci se pot da ani de pușcărie pe orice, pe absolut orice. În istoria recentă a țării noastre, s-au mai întâmplat lucruri de acest fel.” a spus Bogdan Chirieac, la Antena 3.

Ultimul termen

Astăzi, are loc ultimul termen în procesul în care fostul deputat Vlad Cosma și tatăl său, Mircea Cosma, fost președinte CJ Prahova, au fost condamnați la cinci ani de închisoare, respectiv opt ani de închisoare. Ei sunt acuzați că ar fi primit de la administratorii unor firme care au contracte cu CJ Prahova un milion de euro. 

Semnalul pe care l-ar da ÎCCJ dacă i-ar achita la Vlad și Mircea Cosma

”Există țară democratică în care să dai așa ceva la televiziune (n.r. înregistrările Cosma - Negulescu) și să spună `nu mă interesează dom`ne, niște penali, e un asalt asupra justiției`? Care justiție, dom`ne? La presiunea care este, probabil că Înalta Curte va amâna pronunțarea, deși în niciun caz nu va achita sau arunca dovezile respective. Dacă ÎCCJ ar achita, atunci ar fi ceva în plus, un semnal măcar din partea judecătorilor”, a mai afirmat analistul politic. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel