Sendvișurile cu carne ale unui șofer britanic, confiscate la frontiera Olandei. „Bun găsit în Brexit”

Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ

O televiziune olandeză a filmat cum oficialii de la frontieră au confiscat sendvișuri cu șuncă de la șoferii care soseau din Marea Britanie, din pricina noilor legi post-Brexit.

Conform BBC, în reportaj se observă cum personalul de la frontieră explica noile reguli în vigoare de când britanicii au părăsit Uniunea Europeană. Potrivit legislației, cei care vin din afara statelor membre nu au voie să aducă produse bazate pe carne sau lactate. Înșiruirea articolelor legii l-a amuzat pe unul dintre șoferii care au rămas fără gustare.

„De la Brexit, nu mai aveți voie să aduceți anumite mâncăruri în Europa, precum carne, fructe, legume, pește, tot felul”, a spus un oficial de la frontiera Olandei. Într-o altă scenă, un polițist întrebată șoferul dacă sendvișurile sale învelite în folie de aluminiu au carne. „OK, deci le luăm pe toate”, a spus acesta după ce șoferul a recunoscut conținutul pachețelului său. Nici măcar pâinea nu a putut să și-o păstreze britanicul. „Totul va fi confiscat – bun găsit în Brexit, domnule. Îmi pare rău”, a mai spus oficialul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel