Senatul a validat magistrații din CSM. Când le va expira mandatul

Senatul a validat, în şedinţa plenului de marţi, lista magistraţilor aleşi ca membri ai Consiliului Superior al Magistraturii.

Pe listă se regăsesc: Marcu Simona Camelia - Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Ghenea Mariana - ÎCCJ, Savonea Lia - Curtea de Apel Bucureşti, Ţînţ Nicoleta Margareta - Curtea de Apel Braşov, Chiş Andrea Annamaria - Curtea de Apel Cluj, Baltag Gabriela - Tribunalul Neamţ, Oprina Evelina Mirela - Tribunalul Ilfov, Bălan Mihai Andrei - Judecătoria Timişoara, Mateescu Mihai Bogdan - Judecătoria Râmnicu Vâlcea, Olaru Codruţ - Parchetul de pe lângă ÎCCJ, Ban Cristian Mihai - Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, Deac Florin - Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş, Solomon Nicolae Andrei - Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, Toader Tatiana - Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, precizează Agerpres.

Lista magistraţilor aleşi ca membri CSM a fost validată cu 113 voturi 'pentru'. Nu au fost înregistrate voturi împotrivă, abţineri sau voturi nule. Votul a fost secret, cu bile.

„Se validează, pentru un mandat de şase ani, care va expira la data de 6 ianuarie 2023, magistraţii aleşi ca membri ai CSM, prevăzuţi în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre", se arată în proiectul de hotărâre adoptat de plenul Senatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel