Senator PSD: Refacerea Alianței DA, miza ruperii USL

Un senator PSD consideră că adevărata miză a ruperii USL "de către Crin Antonescu devine clară: apropierea de PD-ul lui Băsescu și refacerea Alianței DA".

Senatorul PSD, Daniel Savu, a declarat că liderul PNL, Crin Antonescu, nu a ales bine să rupă Uniunea Social Liberală pentru o alianță cu PDL și Traian Băsescu și este de părere că electoratul USL îi va sancționa la vot pe liberali.

„Miza ruperii USL de către Crin Antonescu devine clară: apropierea de PD-ul lui Băsescu și refacerea Alianței DA. Băsescu nu s-a rupt definitiv de PDL, din moment ce finul său, primarul Falcă, răspunde pozitiv PNL pentru o eventuală fuziune”, a spus senatorul PSD.

Vezi și: Un lider PNL vrea fuziune cu PDL. Ce spune Chirieac

„Antonescu este lăsat în ofsaid de electoratul USL. Cei care au votat pentru mai bine în decembrie 2012 au început să vadă care este jocul liberalilor cu PD-ul lui Băsescu. În opinia mea, așa se explică și căderea liberă în sondaje a PNL și a lui Crin Antonescu.

Este dezamăgitor că la nici doi ani de când USL a promis că împreună vom scăpa țara de regimul lui Băsescu și de modelul său politic, PNL-ul condus de Crin Antonescu se gândește deja la o fuziune cu PDL. Se vede clar opțiunea liberalilor de a continua proiectul lui Băsescu în România, refacerea alianței DA”, a mai declarat Daniel Savu.

Social-democratul a adăugat că „în condițiile acestea, electoratul USL îi va sancționa la vot pe liberali. PNL are noroc dacă obține un scor de 15% la europarlamentarele din luna mai”.

Citește și: PDL, cu brațele deschise la propunerea de fuziune cu PNL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel