Senator: Încă un abuz în România. Este o premieră ce s-a întâmplat-exclusiv

Marius Marinescu, senator, reclamă un abuz fără margini petrecut în România.

Valentin Ceaușescu rămâne în posesia tabloului semnat de Gheorghe Petrașcu, iar Muzeul de Artă rămâne cu folosința acestuia, informează Marius Marinescu. Practic, spune senatorul, o instanță interzice punerea în aplicare a unei hotărâri definitive dată de altă instanță, ambele fiind la același nivel, adică în cadrul Tribunalul Municipiului București.

"Un nou abuz, o altă nedreptate asupra familiei Ceaușescu! Ieri s-a judecat procesul la TMB privind punerea în aplicarea a unei hotărâri definitive, dar tot de către o instanță de la TMB cu privire la intrarea în posesie a bunurilor lui Valentin Ceaușescu. Ultimul bun de care nu a beneficiat Valentin Ceaușescu este 'Natură statică cu ulcică de aramă', un tablou semnat de Gheorghe Petrașcu, aflat în custodia Muzeului de Artă. Asistăm la o premieră: pentru prima dată, o instanță a TMB refuză să pună în aplicare o hotărâre a unei alte instanțe, tot a TMB, privind redobândirea bunurilor lui Valentin Ceaușescu. Așadar, el rămâne în posesia tabloului semnat de Gheorghe Petrașcu, iar Muzeul de Artă rămâne cu folosința acestui tablou. Valentin Ceaușescu nu se poate bucura de dreptul de proprietare!", a spus Marius Marinescu în exclusivitate pentru DC News.

(w670)

"Informațiile le am de la domnul avocat Haralambie Voicilaș, avocatul lui Valentin Ceaușescu și al familiei Ceaușescu, cel care a câștigat, în anii 2000, procesul privind deshumarea soților Ceaușescu care au fost asasinați în '89 și înmormântați separat, sub alte identități. Tot domnia sa, Haralambie Voicilaș, a câștigat procesul privind redobândirea bunurilor lui Valentin, Nicu și Zoe Ceaușescu, mai puțin a tabloului semnat de Gheorghe Petrașcu, de care singurul supraviețuitor dintre cei trei frați nu se poate bucura. Repet: am asistat la un abuz fără margini: în urma procesului de ieri, Valentin Ceaușescu rămâne proprietarul tabloului, dar nu se bucură de folosința lui. El încă este pedepsit pentru vina de a fi copilul dictatorului", ne-a mai zis președintele FPAM.

[citeste si]

Marius Marinescu a încheiat cu o concluzie tristă: "Valentin Ceaușescu plătește pentru că este fiul lui Nicolae Ceaușescu. Ceea ce s-a întâmplat este o premieră rușinoasă și nenfericită pentru justiție. Deși Nicolae Ceaușescu a murit, familia sa continuă să fie nedreptățită".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel