EXCLUSIV  Semnul de pe unele clădiri care nu are niciun sens. Bulai: E de noaptea minţii. Am rămas defazaţi

Foto DC NEWS
Foto DC NEWS

Sociologul Alfred Bulai a scos în evidenţă absurditatea unui semn prezent încă pe multe clădiri publice. 

"Ştii ce a amuzant? Dacă mergi prin ţară, mai găseşti unităţi militare care au semnul acela cu 'Fotografiatul Interzis'. Amuzant este că în anii 70, americanii se mândreau că pot să citească seria pistolului mitralieră al paznicului de la Kremlin prin satelit. Aia era precizia pe care puteau să o aibă în anii '70. Şi la noi încă e semnul ăsta de Fotografiat Interzis? E de noaptea minţii. Am rămas defazaţi din punctul ăsta de vedere. Securitatea informaţiilor este o problemă serioasă, sunt specialişti, deci asta e o falsă problemă", a spus sociologul Alfred Bulai în emisiunea Nod în Papură, de la DC NEWS TV. 

MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Alfred Bulai a vorbit în emisiunea „Nod în papură” despre criza economică apărută în economia mondială.

„În Europa, criza financiară e o consecință directă a pandemiei. E o consecință directă legată de faptul că economia europeană, ditamai motorul din care noi suntem un rulment, s-a oprit, a încetinit, iar oamenii aceia, mii și mii de corporații, au fost pe pierderi. Acum încearcă să-și scoată pârleala.

Să nu uităm că a existat o criză a combustibilului, în sensul în care prețurile au scăzut foarte mult. Adu-ți aminte ce frumos era anul trecut, «trăiască pandemia!». Luai cu 4 lei benzina, da? Nu în România, în Europa a scăzut fiindcă nu mai circula lumea, au coborât prețul”, a transmis sociologul Alfred Bulai în emisiunea de la DC NEWS.

Criza economică nu va trece așa repede, e o problemă de durată

„Ei bine, această criză ajunge în România fiindcă avem economia globală, asta este. La noi mai este și lipsa de reforme, multe alte lucruri. Evident, criza economică devine mult mai dificilă decât criza pandemică și nu va trece așa repede. Nu e o chestie de o lună, două, trei.

Vestea bună este că având în vedere că este o curbă a lui Gauss, așa cum a urcat, așa va coborî. De aceea se întreabă lumea de ce coboară accelerat rata de infecție. Dacă așa a urcat, așa va coborî”, a adăugat Bulai. VEZI CONTINUAREA AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel