EXCLUSIV  Semnalul dat de români de Revelion. Ce se întâmplă în 2021. Guşă: Vor începe să bată foarte tare din picioare

Consultantul politic Cozmin Guşă a vorbit despre semnalul pe care l-au dat românii în noaptea de Revelion. 

Cozmin Guşă a subliniat faptul că modul în care s-au descărcat românii în noaptea de Revelion, după un an foarte greu, marcat de pandemie şi restricţii, dă un semnal legat de ce se va întâmpla în viitorul apropiat. 

"Eu le tot spun celor care-s foarte speriaţi că ne vom racorda foarte repede la un trend extern de neoprogresism care vine din America şi Germania. Va fi mai greu cu România de data asta. Eu cred că România profundă, România ortodoxă, România naţionalistă, va începe să dea foarte tare din picioare în următoarea perioadă, aşa cum suntem noi: ratăm oportunităţile care ni se oferă, dar după aia ne creăm oportunitate. Deci România nu cred că se va racorda atât de uşor la aceste trenduri. Am văzut asta în mai multe rânduri la proporţie mai mică sau mai mare.

Dacă vreţi, nebunia artificiilor revoltate şi a petardelor din noaptea de Anul Nou mi-a sugerat mie că va fi mai greu cu românii de acum înainte. Guvernarea este slabă, nu are cum să impună treburi nepopulare, nu are resurse de tip american să reverse asupra poporului prosperitate, nu este ajutată să facă acest lucru pentru că toată lumea se concentrează la propria curte; nemţii nu vor veni cu ajutoare peste noapte la noi, austriecii cu atât mai puţin, iar americanii atâta treabă au acolo la ei, încât până să implementeze ceva în România va trece mult timp", a declarat, la DC News, Cozmin Guşă.

VIDEO:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel