Semnal de alarmă: Suntem campioni la tragedii aviatice

Dan Puiu, fratele Lilianei Puiu, care a murit în urma prăbușirii unui elicopter SMURD, în anul 2006, susține că, potrivit oricărei statistici europene, România este campioană la astfel de tragedii aviatice și consideră că se face foarte puțin pentru a se îndrepta situația. 

"Dacă vă uitați pe orice statistică europeană, nu există avioane căzute în misiuni cum există în România. Un aparat la un an jumătate. Suntem campioni la acest capitol.

Acești oameni excepționali trebuie promovați. Își dau și viața. SMURD nu este o organizație, este format din oameni, pe care avem datoria să îi protejăm. Dar problema în acest moment este să găsim cauzele care ne duc la aceste rezultate. Rezultatul este unul singur: Un aparat de zbor căzut la un an și jumătate. Este o medie dramatică! Nu se regăsește această frecvență de tragedii nicăieri în toată Europa", a declarat Dan Puiu în ediția de joi a a emisiunii "100 de minute", de la Antena 3, după ce a transmis inițial condoleanțe familiilor victimelor accidentului aviatic produs azi în Republica Moldova.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel