Urmărește emisiunea live


Selly, răspuns pentru toți care s-au luat de el că a făcut petrecere în pandemie: E ireal câtă ipocrizie poate exista în țara asta!

Sursa foto: Facebook Selly
Sursa foto: Facebook Selly

Vloggerul Andrei Șelaru, zis Selly, amendat de polițiști în urma petrecerii date de ziua sa, a făcut primele declarații cu privire la acest subiect. 

„Sunt acuzat că am făcut treaba asta în pandemie și pentru că i-am adus pe Tzancă și pe Biju să cânte de ziua mea. Lumea este supărată că noi ascultăm manele la petreceri. Toți românii, la petrecere, ascultă doar Mozart. (...) E ireal câtă ipocrizie poate exista în țara asta! (...)

Eu am primit amendă pentru că am făcut acest eveniment în pandemie. În primul rând, eu chiar cred că pandemia asta există și e un pericol real, chiar cred că trebuie să avem grijă, nu sunt pe conspirații. În al doilea rând, în cazul ăsta, nu poliția e cea care trebuie înjurată, nu face legea, doar aplică legea. Oamenii legii doar și-au făcut meseria. Ei s-au prins a doua zi, când au văzut filmulețele de pe TikTok și m-au sunat. Problema e legea. Legea e foarte stupidă. (...) Cluburile sunt pline. În club e voie, într-o casă imensă e ilegal. Nu îmi spuneți voi mie că nu v-ați chemat prietenii de ziua voastră”, a spus Selly pe contul său de YouTube. 

„Înainte de petrecere, am rugat pe toată lumea să facă test de COVID! (...) Sunt vreo două persoane din staff-ul tehnic al lui Tzancă care nu mi-au arătat înainte poze cu testele”, a mai spus Selly. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel